For mye av det gode liv gjør oss mennesker late og selvopptatte. Med hønene mine skjer det motsatte! Gi Lillegull en meny hun liker, masse frisk luft og en dose ros og kjærlighet, og hun verper til den store gullmedaljen. Så moralen er: Lykkelige høner gir vidunderlige egg!

Øderud Gård

Navnet «Øderud» viser at denne gården ble ryddet i ødemarka etter svartedauden .  Det kan man ikke tro i dag, for dette er en flott gård som en vestlandsbonde ville gråte for å få eie.  Ingunn Øderud er ikke bare en dyktig kylling- og eggprodusent, hun er også en svært aktiv politiker.  Det gjelder for henne som for noen andre av oss:  Døgnet har mer enn 24 timer. 

Ingunn tar imot nyklekkede kyllinger og forer dem til de er klare for å plasseres i eggproduksjon, enten hos henne selv eller hos andre økologiske eggprodusenter.   Det høres enkelt ut kanskje, men også her gjelder det å ha detaljene på plass.  Når man skal produsere både hvite og brune egg må man også ha tilsvarende høner.   I rett mengde og til rett tid. Det er et puslespill der ei brikke fort kan bli borte.  Ingunn har oversikten og handlekraften som trengs for å få det til å gå i hop.

Ingunn leverer egg i kartoner med 6 eller 9 stk, hvite og brune i skjønn forening.  Trenger du egg  til baking eller annen produksjon så ordner Ingunn det også.  Eggekspressen er underveis flere ganger i uka!

 

 

Kontakt produsenten

Ingunn Øderud

telefon:

mobil: 41921895

Send e-post

Produkter fra produsenten

Økologiske Egg

Økologiske Egg

Økologiske egg fra lykkelige høner, alltid ferske og velsmakende.