Svein og Anne Karin er av de største produsentene i Eventyrsmak

De har et stort hjemmebakeri hvor det er flere ansatte. Her er Guro og Anne Karin igang med flatbrødbaking.

De søte kalvene møter deg når du kommer til gården.

Kuene på Bakke Gård er mye ute og har et godt liv.

Hele familien sammen med kuene sine.

Bakke Gård

 Bakke Gård ligger nøyaktig på delet mellom Modum og Sigdal.   Kjører du fra Åmot i retning Sigdal og Eggedal så ser du skilt som viser mot Bakke samtidig med at du ser kommuneskiltet «Sigdal».   Du ser den flotte gården fra veien, men når du kommer opp ser du hvor stor og velholdt den er.  Her bor bønder som kan sine ting!  For en slik gård kommer ikke av seg selv. Arbeid fra morgen til kveld viser resultater for både folk og fe.   At Anne Karin og Svein i tillegg driver gårdsbakeri og drar på markeder og messer kan bare bety at arbeidskapasiteten er upåklagelig. 

Bakke Gårdsbakeri har utviklet en del produkter som er spesielt ettertraktet.  Fra ingenting blir det nå produsert pallevis med «Groviser» samt  flatbrød, bakerovnsbakte brød, muffins og julebakst.  På gården og i nærmiljøet finnes det ikke en eneste bærbusk som står uten å bli plukket.  Det resulterer i et bredt utvalg av syltetøy:  Bringebærsyltetøy, jordbærsyltetøy, rabarbrasyltetøy, dronningsyltetøy, blåbærsyltetøy, rørte tyttebær…..     Og enda flere geleer:  Rips, hvis rips, tyttebær, solbær, eple, rips og bringebær …..     Det vil ingen ende ta.

Men minst like spennende er det som Svein får ut av dyreholdet og jakta.   Nydelige spekepølser og spekekjøtt av ypperste kvalitet.   Stykningsdeler av storfe – endelig kan du få laget en skikkelig kjøttsuppe!  Og det siste nye:  Egenutviklede ferske pølser – til å bli mett av.  God appetitt!

Kontakt produsenten

Anne Karin Bøhn og Svein Indresæter

Simostranda, 3340 Åmot

telefon:

mobil: 97089581

Send e-post

Produkter fra produsenten

Spekekjøtt av storfe

Spekekjøtt av storfe

Norsk Rødt Fe eller Charolais fra Bakke Gård.

Bringebærsyltetøy

Bringebærsyltetøy

Inneholder bringebær, sukker og litt certo. Smaker hjemmelaget og er avhengighetsskapende. Nesten.

Jordbærsyltetøy

Jordbærsyltetøy

Jordbærsyltetøy fra Bakke gård. Inneholder jordbær, sukker og litt certo. Smaker hjemmelaget

Groviser

Groviser

Groviser fra Gårdsbakeriet. Inneholder nøtter, grov sammalt hvete, mørk sjokolade m.m.

Spekepølse av storfe

Spekepølse av storfe

Storfepølse i flere varianter: Tradisjon, med urter og granskuddsirup eller med hvitløk.

Eplegele

Eplegele

Eplegelé med kanel og vanilje – noen reiser lange omveier for å få tak i den.

Kling

Kling

Kling fra Gårdsbakeriet – helt sikkert verdens beste Sigdalskling som er påsmurte, ekstra tynne lefser.

Storfekjøtt

Storfekjøtt

Storfekjøtt fra Bakke Gård

Storfekjøtt fra Bakke Gård – stykningsdeler av alle slag.

Solbærgele

Solbærgele

Solbærgelé slik den var i gamle dager, inneholder bare solbær og sukker.

Flatbrød

Flatbrød

Flatbrød fra Gårdsbakeriet – tynne og fine, men med grove korn.

Ferskt Bakerovnsbrød

Ferskt Bakerovnsbrød

Stekt i vedfyrt bakerovn.

Sarah Bernard

Sarah Bernard

Nydelige kaker!