Ingredienser

Sukkerbrød:

5 egg

150 g sukker

150 g siktet spelt

1 ts bakepulver

Produkter fra Eventyrsmak:

Egg, siktet spelt, pynteblomst, groviser, kling I tillegg trenger du: Sukker, bakepulver, kremfløte

Pisk egg og sukker til en fast eggedosis, vend inn mel og bakepulver. Ha røren over i en springform (26 cm) og stek på 180 grader i 25-30 minutter.

Sett ned temperaturen til 120 grader og etter 15 minutter åpner du ovnsdøren. 10 minutter seinere kan du ta sukkerbrødet ut av ovnen. Del kaken og tilsett det du måtte ønske av bær, frukt og krem.

Pynteblomst kan gjerne brukes som en dekorativ og fargerik pynt.

Jeg er en liten baker.

Jeg elsker brød og søte kaker.

Min lykke er at selv om jeg på deigen smaker, så forblir jeg en liten baker.

En liten baker som elsker brød og søte kaker.

Produkter fra Eventyrsmak

Groviser

Groviser

Groviser fra Gårdsbakeriet. Inneholder nøtter, grov sammalt hvete, mørk sjokolade m.m.

Pynteblomst

Pynteblomst

Pynteblomst er spiselig og overraskende kakepynt. Ringblomst, kornblomst og monarda.

Kling

Kling

Kling fra Gårdsbakeriet – helt sikkert verdens beste Sigdalskling som er påsmurte, ekstra tynne lefser.

Økologiske Egg

Økologiske Egg

Økologiske egg fra lykkelige høner, alltid ferske og velsmakende.

Økologisk Spelt, siktet

Økologisk Spelt, siktet

Økologisk spelt, siktet. Prøv det til pannekaker, vafler eller sukkerbrød!