Vi har spesialisert oss på bringebærdyrking og kan levere store, smakfulle bær året rundt. Vi har saftpresseri på gården og leverer saft uten konserveringsmiddel, - med eller uten sukker! Vi har råpresset bringebærsaft, bringebærpuré og bringebærsyltetøy! Alle varer selges også fra gården vår og på markeder.

Vi leverer bringebær på avtalte steder til avtalte tidspunkt. Sorten Glen Ample er knallgod som fersk dessert, - rett fra kurven! Bæra er flott å fryse ned hel til vinterens desserter og kaker. Denne sorten er spesielt godt egnet for dypfrysing. Tin den opp i kjøleskap og du har utsøkt bær hele året. Saften holder seg inne i bæra og gjør at bæra holder fasongen etter at den har vært dypfryst. Vi har også bær som  egner seg til syltetøy, røring og til smoothie. Utover høsten har vi sorten Polka, - nyplukket til ut i oktober!

Du kan ringe og avtale bærmengde og tidspunkt, så er du sikker på at vi er hjemme og har bæra klar når du kommer!

I juli, august, september og oktober har vi nyplukkede (ferske) bær, ellers i året har vi dypfryste bær. Vi har flere sorter, og fra ca 25.juli til 15.august kan du velge blant flere sorter og kurvstørrelser.
 
Dypfryste bringebær
Vi kan levere store, flotte dypfryste bringebær hele året.

Vi har bringebærsaft 0.7 liter og drikkeklar bringebærsaft 0.35 liter

Kontakt produsenten

Søndre Bjerkerud

Adresse: Søndre Bjerkerud, N-3535 Krøderen Kontaktpersoner: Inger Merete og Truls Bjerkerud

telefon: +47 32 14 91 13

mobil: +47 466 25 152 / 95 13 14 77

Send e-post