Huldremjøl

Huldremjøl

Soppmjøl av skogsopp er et rent krydder som passer både i gryter og sauser, og i kjøttdeig og farser. Laget av egenplukket skogsopp som tørkes og males til mjøl. Nydelig til å smaksetter gryter og sauser. Enkel soppsaus til biff; et par teskjeer i panna etter biffen er ferdig, tilsett 1-2 ts huldremel og en skvett fløte. Gi et godt oppkok og nyt

  • Innhold: 110 ml/ 30g
  • Ingredienser: Oppmalt tørket blandet skogsopp
  • Oppbevares tørt og mørkt.
  • Best før: 1 år. 

 

 

Om produsenten

Steinar Jokstad og Siv-Iren Brateng

Fossen Gård

Steinar Jokstad og Siv-Iren Brateng er ganske unge og «nye» bønder. Det yrer av liv rundt husene, helt fra sauer til bier – og barn.

Om produsenten