Ingredienser

1 pose skogsopp

2 biter suppekjøtt, 500 g 1 løk, finhakket

2 gulrøtter

2 dl fløte

Salt og pepper Suppekrydder

Produkter fra Eventyrsmak:

Skogsopp Suppekrydder Suppekjøtt Flatbrød Smørkrydder I tillegg trenger du: Salt Pepper Løk Gulrøtter Fløte

Kok suppekjøttet i vann til det er mørt, opp til 3 timer. Ta ut kjøttet og skjær det i små terninger. Ha soppen i vannet som kjøttet er kokt i og la det småkoke i 45-60 minutter. Ha i gulrøtter, løk, suppekrydder og kjøttet, og la det hele småkoke i 20 minutter. Smak til med salt og pepper og ha i fløten rett før servering.

Server med flatbrød og urtesmør.

Det var en gang et land som var så fruktbart og rikt på vann og solstråler, at her blomstret både folk, dyr og planteliv. Driftige, kloke og nevenyttige var de som slo seg ned her. De drev i det små. Nøysomt og med respekt for det naturen hadde skjenket dem. Alle gjorde alt på sitt vis, og med tiden begynte det å gå gjetord om hvor flinke de var med gryter og kjeler. Mat med eventyrsmak, sa folk, som ikke skjønte hvordan de fikk det til. Ikke så rart da kanskje, at disse små og driftige matmakere begynte å snakke sammen. La oss dele våre matgleder med by og bygd, ble det sagt. Og så har det skjedd. Nå kan folk flest få tak i denne maten. Med ekte eventyrsmak i hver dråpe og hver bit.

Produkter fra Eventyrsmak

Blanda Skogsopp

Blanda Skogsopp

Blanda skogsopp er blanding av kantareller, steinsopp, piggsopp, fåresopp, kremler og mye annet.

Storfekjøtt

Storfekjøtt

Storfekjøtt fra Bakke Gård

Storfekjøtt fra Bakke Gård – stykningsdeler av alle slag.

Flatbrød

Flatbrød

Flatbrød fra Gårdsbakeriet – tynne og fine, men med grove korn.

Suppekrydder

Suppekrydder

Suppekrydder til ferske supper av alle slag. Løpstikke, sar og persille.

Smørkrydder

Smørkrydder

Smørkrydder til urtesmør eller til dip.